Företaget


Alla vårens auktioner kommer uteslutande att ske på nätet.
Både budgivning före auktionen och budgivning under pågående auktion sker på vår nya auktionssida.

För att deltaga i förhandsbudgivning och/eller under pågående auktion MÅSTE alla kunder (nya som befintliga) skapa ett konto, få ett (nytt) kundnummer och ett lösenord.

Då detta är nytt för oss och för er så har vi skapat en "Övningsauktion" där man kan prova att lägga bud och/eller bjuda under pågående auktion.
Övningsauktionen är öppen för budgivning "Live online" nästan alla kommande lördagar och söndagar 10.00-10.30 på vår nya auktionssida.

Vårens auktionsprogram:
23 maj - Samling Beckeman del 2.
24 maj - Auktion 151 - Enstaka objekt Sverige, Norden, Estland.
7 juni - Auktion 151 - Samlingar och poster Sverige, Norden och övriga länder.Välkommen till Frimärkshuset Skandinavisk Filateli AB, det välkända auktionshuset i Stockholm med både frimärksauktioner och myntauktioner.

Alltsedan företaget grundades på 1930-talet har vi varit starkt engagerade inom branschen och är numera specialiserade på värderingar och auktioner.

Vi arrangerar idag två kvalitetsauktioner om året där vi med ett brett utbud intresserar såväl den svenska som den utländska köpekretsen.

Auktionskatalogerna är omsorgsfullt bearbetade och på det utomnordiska området givetvis på engelska. Våra välrenommerade experters samlade kunnande och erfarenhet är och har alltid varit Frimärkshuset Skandinavisk Filatelis adelsmärke.


Samling Beckeman
Del 2Hela Katalogen
inkl mynt

Samling Beckeman

2019-2023

Beckeman Collection

2019-2023

Auktionskataloger:

100 kronor per styck

Samtliga kataloger 400 kronorAuction catalogues:

EUR 10 each

All catalogues EUR 40